rongo

rongo

Nau mai koa nga Kaihoko Sichuan Yibin ki te toro ki Xiye

He tira mai i tetahi hinonga i te Taone o Yibin, Porowini o Sichuan i tae mai ki Xiye mo te tirotiro hohonu me te mahi whakawhiti mo te hangarau hou o te oumu konupūmā carbide. Ko te kaupapa o tenei haerenga ko te tirotiro i nga mahi angitu o nga mahi hangarau a Xiye i roto i te hanga o te konupūmā carbide me te whakarato i nga whakaaro hou me nga otinga ka taea mo te whakapai ake i te ahumahi o te hinonga ma te tirotiro i runga i te waahi me nga korerorero ngaio.

I mahia e te roopu o nga mema o tetahi hinonga i Yibin he tirohanga matawhānui me te kiko o Xiye. Ko nga mema o te roopu i whakaatu i te hiahia nui ki nga mahi pakaru i mahia e Xiye i roto i te waahanga o te whakahou i te oumu konupūmā carbide, me te tumanako ki te ako me te whakauru i nga hangarau whakangao pai me te taiao i roto i tenei whakawhitinga ki te whakatutuki i nga paerewa taiao me nga wero o te maakete.

b-pikitia

I roto i te wananga hangarau i ata whakaritea e Xiye, he korero mahana nga taha e rua mo nga kaupapa matua o te "High-efficiency Energy-saving Retrofit Technology for Calcium Carbide Furnace", "Te tono me te arotautanga o te punaha whakahaere mohio" me etahi atu. Ko nga tohunga hangarau. o Xiye i whakaatu taipitopito i o raatau whakaaro me o raatau tono mo te whakahou i te oumu konupūmā carbide. Ko nga tohunga hangarau mai i Xiye i whakaatu taipitopito i o raatau whakaaro me o raatau tono mo te whakarereketanga o te oumu konupūmā carbide, na te whakaurunga o nga hangarau matatau me nga punaha tukurua, ka pai ake te whakapai ake i te kaha o te kaha o te kaha o te hanga konupūmā carbide me te tino whakaiti i nga tukunga parahanga i te taua wa ano. I tino maioha te tira mai i a Yibin ki te whakaaro me te patapatai hohonu mo nga take motuhake penei i nga korero hangarau, te whakahaere utu me nga waahanga whakatinanatanga.

Ko tenei haerenga me te whakawhitiwhiti ehara i te mea he taunekeneke nui i waenga i nga umanga i Yibin me Xiye, engari ano hoki tetahi atu mahi kaha a Xiye ki te torotoro i nga huringa matomato me te mohio ki te whanaketanga o te kounga teitei. Na roto i te tiritiri hangarau me te mahi tahi me te auahatanga, kei te mahi tahi nga taha e rua ki te huarahi whanaketanga pai ake i te taiao, pai me te toiwhi.

aaapikitia

Wā tuku: Hune-17-2024